Avion in haar historie

Generaties

Data

Hallo! Hier staan alle bewoners en oud-bewoners van Huize Avion die iets te melden hebben gehad. Ze waren niet allemaal leuk, ze waren ook niet allemaal een toevoeging, maar om erachter te komen wie er invloed op wie heeft gehad is deze visuele weergave gemaakt. De schuifbalk hieronder filtert op de begindatum van de residentietijd van de bewoners. De afwijkende kleur geeft aan wie er op dit moment nog steeds woont. Gebruik je muis om meer informatie te zien.

Ieder huis kent groepen bewoners die veel met elkaar op trokken. De opdeling in generaties is hiervoor gemaakt. Dit is niet alleen gebaseerd op gelijktijdig wonen, maar ook op gemaakte vriendschappen. Het gaat in alle gevallen om een schatting, dus hecht er niet te veel waarde aan.

Een veel voorkomend nadeel bij data is dat het niet altijd even accuraat is. Zo ook met de woondata in dit overzicht. Het kan dus zijn dat het lijkt alsof er meer of minder dan dertien personen wonen. Helaasch kunnen we daar niets aan doen. De huidige bewoners werken dit overzicht eens in de zoveel tijd bij, dus het kan zijn dat het niet volledig up to date is.

😢 Helaas kan ik de data niet weergeven. Neem contact op met iemand van Avion zodat ze dit kunnen oplossen 🤙