Wilt u hier adverteren voor een heel specifiek publiek? Dat kan! Mail ons nu!

Dames en heren

die geschiedenis schreven

Sublinks

leest u vooral verder

Naam : Emmie Hartgring
Periode op Avion : 2.9.2021-2.9.2022
Kamernummer(s) : 9
Woonde na Avion : bij Dada
Huisrelaties : 1
Studie: : Technische bedrijfskunde
Herinnerd als : Iemand anders mag dit stukje schrijven doei
Naam : Fenna van Gulick
Periode op Avion : 5.9.2019 - 01.7.2022
Kamernummer(s) : 11
Woonde na Avion : met Poison meiden
Huisrelaties : 0
Studie: : Technische Geneeskunde
Herinnerd als : Dit Brabantse huppelkutje bestormde Avion met een provinciaal accent en vertrok jaren later met vloeiend ABN. Een meid bij wie de wijn en het bier altijd zonder klagen naar binnen gleed. Actief bij Taste en bekend als een van de laatste charmante Poison dames wist deze meid menig Enschedese avond onveilig te maken, een lange tijd zonder succes voor de in Enschede studerende mannen. Tegenwoordig heeft Gratje de liefde gevonden en woont ze op een rusthuis met Ploper.
Naam : Maaike Brus
Periode op Avion : 30.8.2019 - 1.4.2022
Kamernummer(s) : 13
Woonde na Avion : met Poison meiden
Huisrelaties : 0
Studie: : Technische Geneeskunde
Herinnerd als : Een vrolijke en bijzonder onschuldige meid die haar stralende aanwezigheid complementeerde met vermakelijke onnozelheid. Ondanks dat ze al twee huizen had versleten voordat ze op Avion terecht kwam heeft ze het hier wat langer vol gehouden. Na een fantastische, doch tumultueuze periode op Huize Avion betrekt nu Ploper hetzelfde rusthuis als Gratje. Voor Plop handig gesitueerd boven een rusthuis met gele truien dragende mannen.
Naam : Irene van de Zande
Periode op Avion : .8.2016 - . .2022
Kamernummer(s) : 6, 1
Woonde na Avion : met Geert
Huisrelaties : 0.2(?)
Studie: : Technische Wiskunde
Herinnerd als : Toen Pinda op Avion kwam wonen bestond de wereld nog uit glitters en regenbogen. Toch kan deze Mossel na 6 jaar op Avion tegenwoordig als een echte Avioni uit de hoek komen, maar wel met een glimlach of grinnik. Griniken doet Pinda het liefst om haar eigen grapjes of woordgrappen. Tegenwoordig is Pinda begonnen aan het boerenleven met Boer Gigi.
Naam : Wytse Jansen
Periode op Avion : 25.8.2016 - 29.12.2021
Kamernummer(s) : 12, 6
Woonde na Avion : in een Ius-rusthuis
Huisrelaties : 0.2(?)
Studie: : Technische bedrijfskunde
Herinnerd als : Deze heer van Mores wist met veel waanzinnig gedrag een hoop gekkigheid in het huis te weeg te brengen. Van bijzondere afspeellijsten zoals tot menig ludieke achtergrond op de huis-PC. Met een volledige onbalans tussen serieus zijn, gek doen, rust vinden en zijn ADHD was geen enkel moment hetzelfde. Na enkele internationale omzwervingen heeft Wytse de keuze gemaakt om het nest te verlaten. Toch heeft hij het langer volgehouden dan opa Patty. Of skiën of snowboarden beter is, is nog steeds onbekend.
Naam : Kilian van Berlo
Periode op Avion : 12.8.2020 - 27.8.2021
Kamernummer(s) : 9
Woonde na Avion : in Delft
Huisrelaties : 0
Studie: : Embedded Systems
Herinnerd als : Een ontzettend sportieve man die vanuit Eindhoven aangewaaid kwam om zijn Elektrotechnische bachelor te vervolgen met een master Embedded Systems. Ondanks zijn toch wel redelijk hoge leeftijd zocht hij de gezelligheid en sportiviteit op bij Euros. Het noodlot sloeg voor deze man al snel toe, ondanks de medische malaise die Kilian in zijn buikje heeft Kilian er een mooi jaar van gemaakt.
Naam : Jonathan Schipper
Periode op Avion : 21.3.2018 - 01.6.2021
Kamernummer(s) : 11, 2
Woonde na Avion : Utrecht
Huisrelaties : 0
Studie: : .
Herinnerd als : Deze sportieve man wordt in huis herdacht als hyperactieve huispool die twee (Poolse) kwaliteiten in overvloed had. Namelijk zuipen en schreeuwen. Deze man wist met bodemloos enthousiasme altijd wel iemand te verblijden met een biertje of een avondje vertier, waar hij dan ook meer dan eens zelf het vertier vormde na wat glaasjes. Ook schreeuwen kon deze man ontzettend goed, tijdens discussies of potjes Warzone kon de klankkast van deze man de gemiddelde productiviteit van zijn thuis studerende huisgenoten de grond in boren.
Naam : Joram van der Linde
Periode op Avion : 04.8.2015 - 24.7.2021
Kamernummer(s) : 11, 7, 1
Woonde na Avion : Utrecht
Huisrelaties : 0
Studie: : Scheikundige technologie
Herinnerd als : Dit zo-goed-als kale fossiel heeft jarenlang de morele en autistische standaarden binnen het huis hoog weten te houden. Met een neus die niet uit andermans zaken konden blijven als hij het al wilde, wist hij menig nieuwe bewoner te voorzien van basis tafelmanieren. Ook was deze fervente filmkijker de voorstander van kwaliteitsfilms, wat eigenlijk neerkwam op alle films in de IMDB top 250 die voor 2000 gemaakt waren. Na een tulmutuleuze zes jaar zoekt deze bejaarde de rust op van een appartement in Utrecht.
Naam : Miranda Zijlman
Periode op Avion : 25.08.2017 - 21.03.2020
Kamernummer(s) : 13, 4
Woonde na Avion : in Groningen
Huisrelaties : 0
Studie: : Gezondheidswetenschappen
Herinnerd als : nuchtere Fries die haar huisgenoten af en toe van de nodige nuance of de onnodige gehoorschade voorzag. Als koningin bubbel was ze een goede opvolger van Tan om met aanwezigheid voor afwezigheid te zorgen. Was daadwerkelijk actief bij haar sportvereniging Euros en tikte hier ook nog eens de nodige rivella’s weg. Verliet het huis met het plan om haar bachelor opdracht in Gambia te voltooien, maar moest deze opdracht helaas verplaatsen naar haar kamer in Groningen door de corona uitbraak.
Naam : Verona van de Burgt
Periode op Avion : 04.09.2017 - 01.12.2019
Kamernummer(s) : 10, 8
Woonde na Avion : in Utrecht
Huisrelaties : 0
Studie: : Gezondheidswetenschappen
Herinnerd als : de EHBO skills van deze ex-verpleegkundige hebben menig Avionii weten te redden. Helaas ging dit gepaard met een hoop gekwek en gewaggel. Heeft ondanks haar angst voor opstijgen, zichzelf weten te herontdekken in Azië, waarna ze als oude ziel in een jong lichaam op Avion aardig mee kwam met de jongere garde. Geheel volgens het gezegde ‘bij elk dekseltje past een potje’ heeft ze uiteindelijk Avion ingewisseld voor Utrecht om aan de slag te gaan als business analist.
Naam : Barbara Tip
Periode op Avion : 04.09.2015 - 10.08.2019
Kamernummer(s) : 7, 3
Woonde na Avion : in Denekamp
Huisrelaties : 0
Studie: : Health sciences & Business administration
Herinnerd als : het rookkanaal van Avion dat wel altijd werkte. Groot fan van Pippi Langkous en sushi. Heeft haar studie weten te combineren met een baan als persoonlijk verzorgster. Is na een periode van Poar neem’n getransformeerd naar hedendaagse huisvrouw, met een dubbele master. Vertrekt binnenkort gegarandeerd naar het westen, maar is na haar vertrek van Avion naar Denkamp verhuisd voor een kleine tussenstop, met een koophuis.
Naam : Marc Bigot
Periode op Avion : 08.11.2014 - 10.08.2019
Kamernummer(s) : 11, 2, 1
Woonde na Avion : in Amsterdam
Huisrelaties : 0
Cursus: : Commerciele economie
Herinnerd als : vaste bankhanger wiens aanwezigheid in de woonkamer nooit onopgemerkt ging dankzij zijn vol Haags karakter. Een huisgenoot waar heel Avion op kon bouwen, die ondanks dat hij liever de adtende huispsycholoog speelde dan dat hij op het Saxion in de les zat, toch een honours degree mee wist te pakken. Is na bijna vijf jaar destructie van onder andere menig mok en enkeltje wedergekeerd naar de randstad voor het behalen van zijn papiertje.
Naam : Rens Dommerholt
Periode op Avion : 1.2.2016 - 31.3.2019
Kamernummer(s) : 12, 8, 9
Woonde na Avion : samen met Mijke in Enschede
Huisrelaties : 0.5
Studie: : Bachelor en Master Industrial Engineering
Herinnerd als : de pingelende jongen die de overstap maakte om als échte man zijn "sixpack" in de stad te kweken. Met zijn knip-en-onder-de-plak-werk kwam hij na turbulente MAanden terug bij Mijke. Deze matroos liet iedereen weten dat hij thuis was door zijn schommelende koers. Dankzij uitvoerig schijtonderzoek hoopt hij na het behalen van zijn papiertje geluk met Mijke en een baan als entrepreneur te krijgen.
Naam : Stefan Jonkers
Periode op Avion : 28.8.2016 - 29.8.2018
Kamernummer(s) : 10, 8
Woonde na Avion : bij zijn ouders in Tollebeek
Huisrelaties : 0.1+0.1+0.1+0.2
Studie: : Master Public Administration
Herinnerd als : de man die een week te vroeg op kamerzoekgesprek kwam en op zijn eerste avond op Avion zijn bijnaam erfde. Had ondanks zijn afkomst wel kennis van manieren en bracht dit graag over op Jonkies. Dacht in Enschede snel zijn master te behalen, maar stelde dit uit om rokken te jagen in de stad en bij Ludica. Met zijn linkse visie is hij nu op zoek naar een werkgever die de wereld kan verbeteren.
Naam : Gijs Noordman
Periode op Avion : 16.5.2015 - 1.9.2018
Kamernummer(s) : 5
Woonde na Avion : in Almeloooo
Huisrelaties : 0
Cursus: : Technische Bedrijfskunde
Herinnerd als : was een man van principes (“dat mag je vinden!”), die zorgde voor het behoud van tradities gedurende turbulente tijden met debatten zo vurig als het einde van zijn auto. Is daarnaast op Avion goede keuzes gaan maken en kan daardoor nu aan de slag als Technisch Bedrijfskundige.
Naam : Bastian Ingenhaag
Periode op Avion : 7.2.2018 - 5.7.2018
Kamernummer(s) : 4
Woonde na Avion : In Zwitserland
Huisrelaties : 0
Cursus: : fysiotherapie
Herinnerd als : huisduitser die korte tijd Avion bezette. Heeft, in tegenstelling tot velen, het (weiss)bier drinken wel kunnen combineren met sporten. Zijn vliegensvlugge vingers kwamen niet alleen van pas bij het beerpongen, maar hebben er ook voor gezorgd dat hij nu manueel therapeut is in sweiss.
Naam : Karim El Assal
Periode op Avion : 9.7.2011 - 29.12.2017
Kamernummer(s) : 12, 5, 3, 1
Woonde na Avion : Bij zijn moeder in Lelystad
Huisrelaties : 1
Studie: : Bachelor Advanced Technology, master Computer Science
Herinnerd als : een actieve Praeses, opvoedend van aard. Spaarde naast zonnebrillen en zand ook clubjes, maar wist een huisrelatie niet te verHullen. Hield oude huistradities in stand en voegde nieuwe toe; van nieuwe bewoners de trap ophelpen, tot het jaarlijks wederkeren van oud-Avionii op de BBQ.
Naam : David Sarkisjan
Periode op Avion : 15.3.2017 - 17.9.2017
Kamernummer(s) : 7
Woonde na Avion : in Deventer
Huisrelaties : 0
Cursus: : Business & IT
Herinnerd als : Kaal, extreem enthousiast en heeft als onderhuurder het bed van de "bovenhuurder" ontmaagd. Deze sfeermaker zorgde voor nóg meer leven in de brouwerij.
Naam : Mark Swanenberg
Periode op Avion : 13.7.2013 - 1.9.2017
Kamernummer(s) : 12, 8
Woonde na Avion : met jaarclubgenoten boven een snackbar in Enschede.
Huisrelaties : ?
Studie: : IO
Herinnerd als : linkse surferboy die de vrouwen voor het kiezen had. Wees meer vrouwen af dan campusninja's tijdens hun hele leven spreken. Wist tevens een vestje te bemachtigen met zijn voorzitterschap van S.G. Daedalus.
Naam : Pim Waasdorp
Periode op Avion : 1.7.2013 - 15.7.2017
Kamernummer(s) : 11, 6
Woonde na Avion : in Brazilië voor zijn afstuderen
Huisrelaties : 0
Studie: : Werktuigbouwkunde
Herinnerd als : een stevige toevoeging aan Avion's studentikoziteit. Wist een goede balans te vinden tussen overdag presteren bij zijn double-degree master, dinsdagavond yoyo-en tussen zijn Audentis-jaarclub en dispuut E.S.G. Boght en de rest van de tijd zijn huisgenoten alert houden met zijn gitaar-gepingel.
Naam : Luisa Sanchez Diez
Periode op Avion : 19.2.2015 - 5.2.2017
Kamernummer(s) : 12, 4
Woonde na Avion : in Brazilië voor haar minor.
Huisrelaties : 0.5
Studie: : Communicatiewetenschappen
Herinnerd als : Klein en hoog aanwezig kaasmonster. Werd vaak gekarakteriseerd als klein, schattig, lief en onderweg, tenzij het woensdagavond was. Had tevens een buitengewoon uitgesproken mening over politici.
Naam : Kirsten Ma
Periode op Avion : 3.7.2012 - 27.11.2016
Kamernummer(s) : 9
Woonde na Avion : bij haar stage in Maastricht
Huisrelaties : tan(0) = 0
Studie: : Technische Geneeskunde
Herinnerd als : onze Chinees met een Twents accent. Luisterde altijd perfect naar het relatie-advies van haar huisgenoten en wist als voorzitter van Ludica een stevige brug te vormen tussen haar bestuursgenoten.
Naam : Tobias van Roon
Periode op Avion : 5.10.2008 - 27.10.2016
Kamernummer(s) : 4, 3, 1
Woonde na Avion : op de Loft
Huisrelaties : 0.1 + 0.1
Studie: : Business & IT
Herinnerd als : eeuwige nestor/panda-uitroeier/ideale schoonzoon die menig invloed heeft gehad op Avion, oud-Avion en toekomstig Avion en haar bewoners. Weet immer zijn verworven wijsheden op gepaste momenten over te brengen aan de relevante personen en is voorstander van tradities, sfeer, Audentis en picdumps.
Naam : Doutzen van der Hoeven
Periode op Avion : 22.8.2015 - 21.7.2016
Kamernummer(s) : 13
Woonde na Avion : in Utrecht
Huisrelaties : 0
Studie: : Social Work
Herinnerd als : onze eerste, echte, trompetterende huispot. Had immer interessante meningen over de screensaver en wist bij elke kamerzoeker te bevestigen dat haar geaardheid geaccepteerd werd.
Naam : Daniël Tan
Periode op Avion : 2.2.2015 - 31.5.2016
Kamernummer(s) : 10
Woonde na Avion : in Den Haag
Huisrelaties : 1
Studie: : WB, Mechanical Engineering
Herinnerd als : koning van zijn eigen bubbel en de Avion partyknop. Wist altijd een positieve draai te geven aan situaties waarbij dat wel of niet nodig was en was geen fan van mmv trio's.
Naam : Michael Timmer
Periode op Avion : 18.8.2009 - 27.11.2015
Kamernummer(s) : 12, 7
Woonde na Avion : samen in Enschede
Huisrelaties : 0
Studie: : Werktuigbouwkunde
Herinnerd als : een sportieve jongen die heeft besloten om zijn asian-like capabelheid in wetenschappelijke zaken verder te ontwikkelen tijdens het behalen van zijn PhD. Compenseerde met zijn boerse en Avionse afkomst de gezelligheid van de nieuwe generatie.
Naam : Irene Lamers
Periode op Avion : 27.3.2011 - 24.8.2015
Kamernummer(s) : 12, 13, 4
Woonde na Avion : in Stuttgart
Huisrelaties : 0
Studie: : Industrieel Ontwerpen, Kunst & Techniek
Herinnerd als : veel te actieve ijskoningin die bij haar binnenkomst gaaf genoeg werd bevonden om als vijfde vrouw gekozen te worden. Hield het huis in balans op meerdere manieren. Houdt als kritische Mossel niet van vis.
Naam : Willemijn van Tongeren
Periode op Avion : 1.3.2014 - 1.7.2015
Kamernummer(s) : 12, 13
Woonde na Avion : officieel bij haar ouders, maar is op stage in Zuid-Korea
Huisrelaties : 0
Studie: : Technische Commerciële Textielkunde
Herinnerd als : Bracht naast haar vrolijkheid ook een lading aan positieve geuren mee. Wist het hart van Tan te veroveren vlak voordat ze maandenlang naar het buitenland vertrok. Zorgde onder dwang voor een schoner Avion.
Naam : Jurjen Nijkamp
Periode op Avion : 10.9.2009 - 27.6.2015
Kamernummer(s) : 4, 2
Woonde na Avion : samen aan de andere kant van Enschede
Huisrelaties : 0
Studie: : Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde
Herinnerd als : Kluskoning die Avion veel gaafheidspunten heeft opgeleverd. Had oneindige gedrevenheid in het schoonmaken van andermans troep en het restaureren van Avion. Kwam met een veertiende huisgenoot inbegrepen.
Naam : Paul Drenth
Periode op Avion : 11.12.2011 - 31.1.2015
Kamernummer(s) : 9, 3
Woonde na Avion : in Delft
Huisrelaties : 0
Studie: : Civiele Techniek
Herinnerd als : een man die door Avion is opgevoed van een blije puber tot een kritische, daadkrachtige man. Stond als voorbeeldstudent op de reclameposter van Civiele Techniek. Nominaal zijn bachelor gehaald en naar Delft vertrokken voor zijn Master. Deed ook een tijdje iets op maandagavond.
Naam : Liza Adelerhof
Periode op Avion : 1.10.2012 - 26.12.2014
Kamernummer(s) : 12, 8
Woonde na Avion : in het westen
Huisrelaties : 0
Studie: : Technische Commerciële Textielkunde
Herinnerd als : Huismodel en slankste Mossel ooit. Haar naïeve enthousiasme zorgde voor interessante gesprekken. Verliet Avion voor een zuipstage op Curacao.
Naam : Marc Hulsebosch
Periode op Avion : 17.3.2012 - 7.11.2014
Kamernummer(s) : 10, 6
Woonde na Avion : in het westen
Huisrelaties : 0
Studie: : Business & IT
Herinnerd als : iemand die zijn huisgenoten leerde kritisch te zijn op alles en iedereen op alle mogelijke manieren. Sterke voorliefde voor vleesch en pittigheid. Tevens oud-bestuurder van Inter-Actief.
Naam : Hugo Albers
Periode op Avion : 18.10.2012 - 18.10.2014
Kamernummer(s) : 13
Woonde na Avion : in de buurt
Huisrelaties : 1
Studie: : Technische Natuurkunde
Herinnerd als : Was na een te lange tijd op de campus toe aan een leuk huis. Zorgzame, (over)gevoelige jongen die Gekke Lotte aan het opruimen heeft weten te krijgen. Heeft prosecco-vrijdag geïntroduceerd als bierbrouwende BRAK-man.
Naam : Leonie Hullen
Periode op Avion : 15.8.2013 - 1.4.2014
Kamernummer(s) : 12(, 5)
Woonde na Avion : in de buurt
Huisrelaties : 1
Studie: : Human Resource Management
Herinnerd als : Een lange blondine die altijd klaar stond. Heeft van veel mensen menig traantje opgevangen. Rijdt tevens graag paard en Egyptenaar.
Naam : Lotte de Leeuw
Periode op Avion : 1.3.2010 - 1.5.2013
Kamernummer(s) : 12, 13, 4, 3
Woonde na Avion : in de binnenstad van Enschede
Huisrelaties : 1
Studie: : Technische Commerciële Textielkunde
Herinnerd als : Met haar Zwitsers-Duits-Nederlandse accent-combinatie en excentrieke kledingstijl heeft ze flink wat af gehobbeld in haar periode op Avion. Naast actief escaleren op vele huisgelegenheden heeft zij zich veelvuldig ingezet voor LiNK en KOSS.
Naam : Pascal van Gelder
Periode op Avion : 19.8.2010 - 27.4.2013
Kamernummer(s) : 9, 6
Woonde na Avion : in Amersfoort
Huisrelaties : 0
Studie: : Communicatiewetenschappen
Herinnerd als : Enthousiaste en spichtige scoutingbegeleider die met zijn sterke gevoel voor zwarte humor elk gesprek tot een ander niveau wist te brengen. Deze krullebol was met zijn twee linker handen bijzonder inventief. Tevens Boghtman.
Naam : Anas Hendriks
Periode op Avion : 01.08.2006 - 29.02.2012
Kamernummer(s) : 13,1
Woonde na Avion : in Utrecht
Huisrelaties : 0
Studie: : B-WB, M-BK
Herinnerd als : De stereotype Marokkaan met voorliefde voor Mercedes, autoradio’s en blond haar. Door zijn zuurheid immuun voor sambal en nooit te beroerd voor een kluspartijtje. Tevens bestuur van Homoclub Ons Vuistje.
Naam : Marije Keizer
Periode op Avion : 14.11.2008 - 12.11.2011
Kamernummer(s) : 8, 9
Woonde na Avion : in Eindhoven
Huisrelaties : 0
Studie: : B-CW, M-BK
Herinnerd als : Fervent theeliefhebber, wat voor iedereen zichtbaar was. Knuffelig met iedereen maar vooral met heel veel mannen. Ging graag op reis om ook daar de thee en mannen uit te proberen. Feminist met een grote lach.
Naam : Lotte Wolbers
Periode op Avion : 1.8.2009 - 1.10.2011
Kamernummer(s) : 13,6
Woonde na Avion : in de grote stad, Utrecht
Huisrelaties : 0
Studie: : Communicatiewetenschap, Bedrijfskunde
Herinnerd als : Heerseres van de Aspen Valley. Als afgevaardigde van Weerselo enorm fan van GeeTeeEsTee. Voor mannen net zo toegankelijk als haar kamer. Lullig!
Naam : Rolf van Winden
Periode op Avion : 1.7.2010 - 15.8.2011
Kamernummer(s) : 5
Woonde na Avion : in Hong Kong met een Fransoos
Huisrelaties : 0
Studie: : Technische Bedrijfskunde
Herinnerd als : De man die altijd een punt had, máár het vooral van zijn zwaaiende vinger moest hebben. Specialist in rechtlullen wat krom is. Kon ondanks zijn degelijkheid moeilijk oprecht geïnteresseerd overkomen. Tevens groot liefhebber van rode wijn.
Naam : Ives W. van Neck
Periode op Avion : 18.12.2007 - 13.6.2011
Kamernummer(s) : 12,2
Woonde na Avion : in Enschede
Huisrelaties : 0
Cursus: : Netwerkbeheerder, Werktuigbouwkunde, Kunst en Techniek
Herinnerd als : Een aaibare steunpilaar voor Avion én de Goulashsector. Vooral tequila kon de sporadische Zutphense moodswing bij deze bierkoning aanslingeren. Is opgeklommen van MBO tot social netwerkbeheerder. Fungeerde daarnaast als schoonmaker en promotor van Björn Borg. Tevens oud LiNK en JOVD bestuur.
Naam : Dirk Dijkgraaf
Periode op Avion : 12.9.2008 - 1.3.2011
Kamernummer(s) : 9
Woont nu : in Zwolle
Huisrelaties : 0
Cursus: : IO, SPH
Rekent af: : Per kilomoter als chauffeur voor TCR Raalte.
Herinnerd als : Klein maar fijn. Bewonderaar van mooie knieeen en begenadigd voetballer. Kwam via Eindhoven in het mooie Enschede, maar wist Wijhe nooit achter zich te laten. Nu luisterend naar prachtmensen als student SPH.
Naam : Susanne Foerster
Periode op Avion : 10.9.2008 - 30.7.2010
Kamernummer(s) : 10
Woont nu : in The Hague
Huisrelaties : Que?
Studie : European Studies
Herinnerd als : Intikker van het glazen plafond. Feminista. Spreker van de vele talen. Roker van de groene pijp en barhanger van de Vestingbar. Kon zich goed vermommen als Steven Seagal. Oud bestuur ESN.
 
Naam : Erik van Bussel
Periode op Avion : 1.8.2007 - 1.7.2010
Kamernummer(s) : 12,5
Woont nu : in Utrecht
Huisrelaties : 0
Studie : Technische Geneeskunde
Herinnerd als : Heeft in zijn Avion tijd afdoende intellect verworven waardoor hij het een stapje hoger mocht proberen. Verloren in zijn Avion tijd: 2 oorbellen, muzieksmaak en zijn Neophyte petje. Met zijn kenmerkende accent beter bekend als "Pijnacker". Tevens oud bestuur van Paradoks en lid van Taste, zijn club!
 
Naam : Daniel van Dijk
Periode op Avion : 1.6.2005 - 3.1.2010
Kamernummer(s) : 7
Woont nu : In een penthouse in Utrecht
Huisrelaties : 1
Studie : Bedrijfskunde
Herinnerd als : De man met een sterke aversie voor Quilters. Altijd in voor een ludieke activiteit. Wist met zijn Jew-claw elk dubbeltje hygienisch om te draaien. Ging boodschappen doen om te netwerken (bij voorkeur de Plus). Tevens oud Boght praeses en Taste lid.
 
Naam : Femke Feenstra
Periode op Avion : 1.9.2003. - 30.12.2010
Kamernummer(s) : 9.6
Woont nu : in Enschede
Huisrelaties : 1
Cursus : Psychologie
Herinnerd als :
F6, onze immer snel pratende keukenprinses met een California soul. Hater van bier en borrelnootjes, liefhebber van mixdrankjes en soceïteitsbestuurders, diva van Taste. Tevens FACT-lid.
 
Naam : Robert Kuilman
Periode op Avion : 1.11.2005 - 1.10.2009
Kamernummer(s) : 10,8,3
Woont nu : Bij papa en mama in Zutphen
Huisrelaties : 2
Studie : Bedrijfskunde
Herinnerd als : Knul, Ex-Audentis, ex-JOVD Twente bestuur en nu ook ex-Avion. De man die "Less is more" tot een levensstijl heeft gebracht. Ook bekend van de avant-gardische dating outfits en vooral content over veel zaken. Vond scouting voor mietjes en is nu zandzakkenvuller 1e klasse bij de Nationale Reserve.
 
Naam : Boudewijn de Kievit
Periode op Avion : 1.7.2006 - 4.4.2009
Kamernummer(s) : 11
Woont nu : Samen met Willeke in Scheveningen
Huisrelaties : "bah"
Studie : Bedrijfskunde en Technische Communicatiewetenschappen
Herinnerd als : Bescheiden, rustige diplomaat / serieuze student op Avion die prima los kon gaan met cocktails en salsadansen. Met een voorliefde voor ruwe olie, warme stranden, piranha's en voetbal. Tevens knor en eeuwig geblesseerde vedette van PW.
 
Naam : Gert Zomer
Periode op Avion : 29.9.2007 - 30.5.2009
Kamernummer(s) : 12, 13
Woont nu : Antikraak met Duitse muzikant tussen de eierdozen in Enschede
Huisrelaties : 0
Studie : Artez Popacademie
Herinnerd als : De man van het "zien, bedenken, plaatsen": the ultimate guide to flauwe woordgrappen. Hoorbaar aanwezig met zijn gead-lib "wieeehuheuw!" of op de toetsen. Oprecht doch naïef. Bandlid van Rodgermusic en Sex Supreme.
 
Naam : Margot ter Bogt
Periode op Avion : 30.8.2007 - 29.4.2009
Kamernummer(s) : 12, 3
Woont nu : Met barman/vriend Prins Floris in centrum Enschede
Huisrelaties : 0,5
Studie : Technisch Commerciële Textielkunde
Herinnerd als : Reese Witherspoon in "Legally Blonde": met een fashionfetish, gold card, gezonde zelfspot, en behoorlijk naïef (blond). Altijd op stap of druk met op stap te gaan (wat moet ik aan?). Tevens tophockeyer bij EHV.
 
Naam : Roel Idema
Periode op Avion : 15.11.2003 - 27.9.2008
Kamernummer(s) : 12, 4
Woonde na Avion : Met Nicky op Huize Emmeloord, Twekkelerveld
Huisrelaties : 1
Studie : Bestuurskunde
Herinnerd als : Als Roel niet op z'n bed of op de bank in de huiskamer lag, was Avion niet compleet. Deze studiedrukker met een voorliefde voor gereedschap verliet het huis slechts voor tropische vakanties of vrouwen. Tevens bestuur Sirius en aangenaam luidruchtig.
 
Naam : Teske Wispels
Periode op Avion : 1.02.2005 - 1.11.2008
Kamernummer(s) : 11, 9
Woonde na Avion : Samen met d'r broer
Huisrelaties : 4
Cursus : Barvrouw
Herinnerd als : Dit nachtdier werd voor haar vermissing in de namiddagen van '05 en '06 rokend in rode badjas beneden aangetroffen, waarna ze weer spoedig de kroeg opzocht. Kookte graag met knoflook en fetta. Tevens bang voor spinnen en lid van Mnemosyne.
 
Naam : Adelien Heutink
Periode op Avion : 1.07.2003 - 31.8.2008
Kamernummer(s) : 12, 7, 2
Woonde na Avion : Kremersmaten, Enschede
Huisrelaties : 0
Studie : Gezondheidswetenschappen
Herinnerd als : Huismoeder die haar nobele taak combineert met een semi-professionele snowboard carrière. Heeft een voorliefde voor sneeuw en kleurrijke interieurproducten. Komt tot rust op d'r paard of stalen raceros.
 
Naam : Martijn Vlaskamp
Periode op Avion : 1.11.2006 - 23.8.2008
Kamernummer(s) : 10
Woonde na Avion : Barcelona, hartje centrum met genoeg slaapruimte voor een heel studentenhuis
Huisrelaties : 0,5 (huidige relatie mogelijk gemaakt door huis)
Studie : European Studies
Herinnerd als : Vlassiepedia, koning der politieke en geschiedkundige feitenkennis - helaas niet te verstaan. Commando van het voetbalveld, soldaat van het huis, barzitter van de discotheek. Bezit een zwak voor rode politici en witte onderbroeken.
 

Naam : Liesbeth Deen
Periode op Avion : 1.10.2002 - 8.12.2007
Kamernummer(s) : 1, 4
Woonde na Avion : Korte Haaksbergsestraat, Enschede (samen met oud-huisgenoot Jaco)
Huisrelaties : 2
Studie : Industiëel Product Ontwerpen
Herinnerd als : Semi-muzikale theedrinker die alles gelooft. Sinds een huisweekend nog immer verbonden met huisgenoot Jaco. Technischer dan ze eruit ziet. Tevens Taste Sociëteitsbestuur en oprichter Leone Rode.
 

Naam : Sjoerd van der Neut
Periode op Avion : 14.4.2003 - 1.9.2007
Kamernummer(s) : 3
Woonde na Avion : Utrecht
Huisrelaties : 2
Studie : Personeel en Arbeid
Herinnerd als : Sympathieke Die Hard fan met een onnatuurlijke dwang om heel veel projectjes te doen. Altijd bezig. Kleinzoon van een Kampbeul en steler van condoomautomaten. Tevens Taste Sociëteitsbestuur en Boghtman.
 

Naam : Wouter Kegel
Periode op Avion : 11.6.2003 - 11.7.2007
Kamernummer(s) : 5
Woonde na Avion : Leiden, binnenkort terugvluchtend
Huisrelaties : 0
Studie : Bestuurskunde
Herinnerd als : Klein. De huis-classicus. Speler van de toeter, drinker van whiskey, drager van veel te ledere schoenzolen. Tevens Directus Calvatus, MSO en bestuur Sirius.
 

Naam : Hans van Noort (Matt Damon)
Periode op Avion : 4.9.2005 - 1.4.2007
Kamernummer(s) : 12
Woonde na Avion : Utrecht
Huisrelaties : 0
Studie : Werktuigbouwkunde
Herinnerd als : Onze eigen Matt Damon, met geile zware stem. Fanatieke volleyballer en trainer bij de vrouwenvolleybal. Tevens bestuur Harambee.
 

Naam : André Groen
Periode op Avion : 1.5.1999 - 31.10.2006
Kamernummer(s) : 8
Woonde na Avion : Hutje op de hei
Huisrelaties : 0
Studie : Bestuurskunde, gestopt
Herinnerd als : Verstopte zich in zijn kamer. Werkte bij Friesche Vlag. Verder vond hij zijn heil bij de Lasonderkerk en in zijn gitaarspel.
 

Naam : Jaco van den Bosch
Periode op Avion : 24.3.2004 - 1.9.2006
Kamernummer(s) : 13
Woonde na Avion : Korte Haaksbergsestraat, Enschede (samen met oud-huisgenoot Jaco)
Huisrelaties : 1
Studie : Werktuigbouwkunde
Herinnerd als : Vond ware liefde op Avion en hoopte deze te behouden door te verhuizen. Tot op heden succesvol.
 

Naam : Jeroen Borggreve
Periode op Avion : 16.12.2003 - 1.3.2006
Kamernummer(s) : 9, 12
Woonde na Avion : Den Haag
Huisrelaties : 0
Studie : Chemische Technologie
Herinnerd als : Vooral bezig met besturen: Ureka, Union en Kivi. Eersteklas CV-neuker zonder aanleg voor de weledele golfsport met leuke maar bijzonder naieve vriendin.
 

Naam : Pim Warntjes
Periode op Avion : 1.5.2004 - 1.11.2005
Kamernummer(s) : 10
Woonde na Avion : Zwolle
Huisrelaties : 0
Studie : Werktuigbouwkunde
Herinnerd als : Deze ex-gabber tikte zijn studententijd af op Avion. Houdt van een goede cocktail en speelt vaak het grote spel. Tevens Boghtman en bestuur Isaac Newton.
 

Naam : Winfred Kuipers
Periode op Avion : 24.3.2004 - 3.9.2005
Kamernummer(s) : 12
Woonde na Avion : Hamburg, Duitsland
Huisrelaties : 0
Studie : Technische Natuurkunde
Herinnerd als : Is komen wonen door bij een kamerzoek-avond een verse ananas mee te nemen. Tevens met Duitse vriendin en deed bestuur Ludica.
 

Naam : Herman Shan Wirtz
Periode op Avion : 1.3.2004 - n.b.
Kamernummer(s) : 11
Woonde na Avion : Leiden
Huisrelaties : 0
Studie : Chemische Technologie
Herinnerd als : Heeft effectief 1 maand op Avion gewoond. Liet Duitse onderhuurster uitgebreid ontharen op zijn kamer.
 

Naam : Pim Pieter Goossens
Periode op Avion : 1.10.2004 - 1.6.2005
Kamernummer(s) : 7
Woonde na Avion : n.b.
Huisrelaties : 0
Studie : MBO textielerigs
Herinnerd als : Een zeer mensenschuwe jongen die altijd bij zijn oma zat, schande!
 

Naam : Albertien Top
Periode op Avion : 1.8.1999 - 1.9.2004
Kamernummer(s) : 2
Woonde na Avion : Enschede
Huisrelaties : 1
Studie : AKI
Herinnerd als : rokende bankzitter met kleurrijke kleding.
 

Naam : Reinier van Os
Periode op Avion : 1.8.1999 - 23.3.2004
Kamernummer(s) : 1
Woonde na Avion : Enschede
Huisrelaties : 0
Studie : Electrotechniek
Herinnerd als : Zorgde voor alle internet stuff en huiscomputer. Klust graag aan elektrische spullen, maar dat ging wel eens mis. Verder vond hij zijn vriendin tijdens een nerd-weekend. Tevens IUS-man en Soceiteitsbestuur A.S.V. Taste.
 

Naam : Jasper van Veen
Periode op Avion : 1.9.1998 - 23.3.2004
Kamernummer(s) : 13
Woonde na Avion : n.b.
Huisrelaties : 0
Studie : HBO Kunst en Techniek
Herinnerd als : Hield als enige contact met de buitenwereld door middel van vaste telefoonlijn. Is na Avion samen gaan wonen met Reinier.
 

Naam : Martijn Alleman
Periode op Avion : 1.9.1999 - 1.3.2004
Kamernummer(s) : 10 en 11 (tegelijkertijd!)
Woonde na Avion : Enschede
Huisrelaties : 0
Studie : HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening
Herinnerd als : Had een bijzonder wild leven op Avion op vrouwengebied. Verder was hij de Tukker van Avion en had goede contacten met huisbaas Hennie Berendsen.
 

Naam : Jeroen ten Have
Periode op Avion : 1.8.1998 - 15.12.2003
Kamernummer(s) : 7
Woonde na Avion : Arnhem
Huisrelaties : 1
Studie : Technische Onderwijskunde
Herinnerd als : Vond op Avion zijn eerste vriendin, dit bleek een groot succes. Hij Gaat binnenkort trouwen met Mathilda. Tevens een oude vriend van Ian, is samen met hem hierheen verhuisd.
 

Naam : Mathilda van Barneveld
Periode op Avion : 6.10.2002 - 15.12.2003
Kamernummer(s) : 6, 12
Woonde na Avion : Arnhem
Huisrelaties : 1
Studie : Schoonheidsspecialiste
Herinnerd als : Zorge ervoor dat Martijn 2 wenkbrauwen kreeg in plaats van 1. En vond op Avion na 1 jaar wonen de man van haar leven.
 

Naam : Eva van der Pluijm
Periode op Avion : 1.8.1999 - 1.8.2003
Kamernummer(s) : 9, 12
Woonde na Avion : Utrecht
Huisrelaties : 0
Studie : HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening
Herinnerd als : Deed vrijwilligers werk op de Tukker, een schip dat jongeren leert zich te gedragen. Heeft in Afrika een neger gescoord.
 

Naam : Ian Kennedy
Periode op Avion : 1.6.1998 - 7.7.2003
Kamernummer(s) : 6
Woonde na Avion : Enschede
Huisrelaties : 0
Studie : Technische Bedrijfskunde
Herinnerd als : Deze IUS-man hield nogal van sterke verhalen, verder moest hij naar het ziekenhuis omdat hij zich tegen Avion had gestoten met het hoofd. Tevens societeitsbestuur A.S.V. Taste.
 

Naam : Bart Hesse
Periode op Avion : 1.9.1998 - 9.6.2003
Kamernummer(s) : 5
Woonde na Avion : Eindhoven
Huisrelaties : 0
Studie : Toegepaste Wiskunde
Herinnerd als : Huiskabouter # 1. Gooide zijn kippenpootjes in alle Brievenbussen die hij richting Avion tegen kwam. Tevens Bestuur Abacus.
 

Naam : Bonne van der Veen
Periode op Avion : 1.5.1999 - 13.4.2003
Kamernummer(s) : 3
Woonde na Avion : Den Haag
Huisrelaties : 1
Studie : Bestuurskunde
Herinnerd als : Wist pas na het verhuizen naar Den Haag Liesbeth te scoren. Tevens Boghtman.
 

Naam : Ieteke de Vries
Periode op Avion : 1.9.2000 - 2.4.2003
Kamernummer(s) : 10
Woonde na Avion : Utrecht
Huisrelaties : 0
Studie : Toegepaste Communicatiewetenschappen
Herinnerd als : Dit Bastet-meisje was de vuilnisbak van Avion. Etensresten waren hun leven niet zeker in haar buurt! Tevens bestuur A.S.V. Taste.
 

Naam : Roseanna Ellman
Periode op Avion : 1.9.2002 - 1.1.2003
Kamernummer(s) : 2
Woonde na Avion : Verenigde Staten
Huisrelaties : 0
Studie : AKI
Herinnerd als : Amerikaanse uitwisselingsstudente, een paar maanden in onderhuur geweest van Albertien. Kon fantastische foto's maken.
 

Naam : Conny Schiere
Periode op Avion : 1.8.1999 - 1.10.2002
Kamernummer(s) : 9
Woonde na Avion : Den Haag
Huisrelaties : 0
Studie : Toegepaste Communicatiewetenschappen
Herinnerd als : Kwam in het huis met een neuspiercing, maar was deze na een tijdje Avion kwijt. Tevens Bastet en heeft sociteitsbestuur A.S.V. Taste gedaan.
 

Naam : Philip van den Emster
Periode op Avion : 1.9.1999 - 1.10.2002
Kamernummer(s) : 4
Woonde na Avion : Leusden
Huisrelaties : 1
Studie : Bedrijfs Informatie Technologie
Herinnerd als : Gezellige Boghtman.