Wilt u hier adverteren voor een heel specifiek publiek? Dat kan! Mail ons nu!

Kamer zoeken

wij hebben een opening, heeft u zin?

Sublinks

leest u vooral verder

Wanneer je hier kijkt ben je wellicht op zoek naar een kamer in Enschede. Aangezien Huize Avion maarliefst dertien studenten kan herbergen, komt het ook wel eens voor dat er iemand afstudeert en zo ver weg gaat werken dat verhuizen wel moet. Jammer natuurlijk, maar dat betekent dat wij plek hebben voor nieuw bloed. Wij hechten veel waarde aan de groep die wij nu samen vormen en zoeken daarom altijd iemand die deze cultuur met ons kan delen.

Ben jij op zoek naar een kamer in de buurt van het centrum, met veel interessante huisgenoten die naast hun studie meer van de wereld willen leren, dan ben je misschien een leuke huisgenoot voor ons. Wij stellen het daarom op prijs als je het onderstaande formuler invult. Naar aanleiding hiervan wordt contact met je opgenomen. Om je kansen te vergroten, raden wij sterk aan dit eerst te lezen.

Naam:
Deze moet je even NIET invullen:
Email adres:
Social media:
Telefoon:
Leeftijd:
Huidige woonadres:
Is opgegroeid in:
Studie/cursus:
Vegetarisch? Bedenk je goed wat er (juist niet) gebeurt als je dit terugverandert naar 'nee' terwijl je toch vegetarisch bent.
Favoriete merk bier:
Interesses:
Waarom verhuizen?
Wat zoek je in een studentenhuis?
Wat zei je over mijn moeder?
Wie van het huis zou je doen?

En wat moeten wij verder weten over jou?
  Kom op zeg, vul eens iets origineels in het formulier in. We vragen mensen langs te komen omdat ze een goed verhaal hebben, niet omdat ze hetzelfde verhaal hebben als elke willekeurige scholier. Iedereen is gezellig.